Blogglisten hits

onsdag 19. august 2015

Med "rødt i glasset"...

Det har gått en stund siden Fatter har blogget, og dette bærer omgivelsene preg av: De (to) trofaste leserne maser daglig, stadig flere får ME, polisen smelter, IS er på fremmarsj og det bygges enda en rundkjøring i Raufoss. Derfor kommer her en liten oppdatering:

Når man er blitt enslig fatter, er selvfølgelig det viktigste snarest mulig å skaffe seg en ny kvinne. Man kan da gjøre som sist, nemlig å sette inn en annonse i lokalavisa: "Herre med ordnet økonomi søker ikke-røkende kvinne med bein i øyet og glimt i nesa. Bill. mrk. osv". Eller, hvis man vil treffe damer under 80 år, gjøre dette via moderne elektriske kanaler.

Man setter seg altså ned med EDB, finner en nettstevnemøteside og finner ut at her er det ikke måte på utvalg! Det blir med ett vanskelig å velge for alle her er jo like fantastiske:

ALLE har bein i øyet og glimt i nesa. ALLE liker turer i skog og mark, de fleste er BÅDE utadvendte OG innadvendte. De kan godt tilbringe kvelden alene med "et glass rødt" (formodentlig rødsprit), men trives også i andres klesskap. Alle liker selvfølgelig kafébesøk og elsker ski enten det er alpint (med et glass rødt i solveggen), eller bortoverski (hva nå det er).

Forbausende mange er "litt gæærne", men stort sett velger jeg å se bort fra de selverklært mentalt ustabile.

Et must for å lokke til seg menn er tydeligvis å la seg avbilde hoppende med armene i været på en eller annen fjelltopp. Man må heller ikke glemme de obligatoriske bildene med solbriller (og et glass med rødt...), eller med startnummer på brystet (fortrinnsvis UTEN et glass med rødt).

Men hva gjør alle disse menneskene her? Hvordan har disse damene, som er så fantastiske og spennende klart å bli single? Jeg regner jo også med at de var sammen med en mann som etter eget utsagn var like super. Hva kunne da gå galt? Det hele virker paradoksalt...

Jeg fant i hvert fall ut at jeg måtte tråkke til skikkelig for å markedsføre meg selv med bilder, noe dette utvalget fra min profil burde bevise:


Og tro det eller ei, det virket!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar