Blogglisten hits

mandag 7. juli 2014

Intro


Hva gjør man når man i en alder av midt mellom 30 og 60 plutselig befinner seg i samme situasjon som da man var midt mellom 20 og 21? Nyslått ungkar, men med de vesentlige forskjellene at man i mellomtiden har pådratt seg etterkommere og en husholdning som krever noe mer omtanke enn den under studietiden for 20 år siden. Hva bør man foreta seg når ukene vekselvis består av én med 110% stilling som far og husfar, og én med alt annet man burde ha gjort? MAN STARTER EN BLOGG, SÅKLART!

Først av alt: Bloggen må ha et navn. For å formidle dagligdagse ting som mange andre av en eller annen grunn velger Facebook eller Twitter til, ville det være naturlig å kalle den noe i den dur. Etter å ha forkastet både «Fitter» og «Twicebook», falt man ned på «Fatter». «Fatter» ville bringe assosiasjoner til far, feitere, i tillegg til muligens Twatter og Ficebook.

Men HVA skal du skrive om som ikke allerede er gjennombehandlet på de nevnte nettstedene og lignende blogger? spør du. Enkelt! Det finnes altfor få blogger generelt, og ironifrie og ærlige husfar/alenepappa/superpositivitetsblogger spesielt. Derfor kommer det til å bli en smal sak å holde dere i ånde med iakttakelser, synspunkter og tips som til sammen også kan fungere som en guide for andre i lignende situasjon.

Så, hvem er man som gir seg i kast med et slikt prosjekt? Mann, 45, både født og oppvokst, far til 2, skonummer 45, samt innehaver av nord-Europas tynneste ankler. For mer detaljer henviser man til Twitter-profilen, twitter.com/a99v
Her er uansett en selfie man er rimelig fornøyd med, til tross for at man brukte kameraet på den andre siden av iPad’en…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar